Skip to main content

Take-away i Hillerød

Bestil take-away lavet fra bunden fra Cafe Kaiser i Hillerød

Hillerød

Bestil take-away i Hillerød hos Café Kaiser

Café Kaiser Hillerød har ikke kun fornøjelsen af at byde dig velkommen i restauranten til brunch, frokost og aftensmad. Vi tilbyder også take-away i lange baner. Ja, faktisk har vi i årevis haft æren af at forkæle byens borgere med smagfuld take-away. Vil du også opleve, hvad der gør vores take-away til noget særligt, så kan du gribe muligheden nu – ved at lave en bestilling.

Vi tilbyder take-away i Hillerød alle ugens dage, så hvad end du gerne vil skånes for at lave mad en onsdag aften efter en lang arbejdsdag, eller om du vil forkæle dig selv lidt en lørdag aften, så skal vi nok tage os af madlavningen. Du bestiller ved at ringe til os

Har du lyst til salat, burger, stegt flæsk eller noget helt fjerde?

Vi skiller os ud fra den typiske udbyder af take-away i Hillerød. Det gør vi ikke kun ved at lave maden fra bunden, men også ved at tilbyde retter, som ikke fås ret mange andre steder. Foruden klassiske retter som salater og burgere, så kan vi tilbyde stegt flæsk, hakkebøf med pommes og poké bowl. Har du derfor lyst til at prøve noget nyt take-away, så har du muligheden hos Café Kaiser i Hillerød.

Har du endnu ikke taget stilling til, hvad du har lyst til, så tjek vores take-away menuer ud og lad dig inspirere.


Nyd vores lækre take-away derhjemme eller i naturen i Hillerød

Ved at bestille take-away i Hillerød – fra Café Kaiser naturligvis – har du en alletiders mulighed for at tage hyggen med hjem. Den mulighed kan du med fordel gribe, hvis du mest af alt foretrækker at tilbringe dagen eller aftenen derhjemme. 

Der er dog også rig mulighed for at tage maden med ud under åben himmel, hvis du gerne vil nyde maden med udsigt til havet e.l. De fleste af vores take-away retter kan sagtens nydes ude af huset, så hold dig ikke tilbage med at tage maden med ud i naturen i Hillerød. 


Take-away i Hillerød for børn og voksne

Café Kaiser er det rette valg af café, hvis du leder efter en take-away udbyder i Hillerød, der tilbyder smagfulde retter for både børn og voksne. Det tilbyder vi nemlig. Vi tilbyder f.eks. en lang række forskellige burgere, som hitter hos alle børn.

Følg os på Instagram

@cafekaiser